OBS: Bruger du træspyd, skal du starte med at sætte dine spyd i blød i vand i ca. to timer inden du skal bruge dem. Så undgår du at de brænder på i ovnen.
Krydderurte-mariande
Hak krydderurterne fint og kom dem i en skål. Pil og pres hvidløgene og kom også dem i skålen sammen med saften fra citron, olie, salt og peber. Rør rundt.
Skær rødløg, squash, champignon og kylling i passende størrelser til dine spyd. Kom kylling i én skål og grøntsager i en anden. Fordel marinaden i begge skåle og bland det godt sammen.
2 store rødløg, 1 squash, 12 stk. brune champignon, 400 g kylling
Fordel skiftevis kartofler, rødløg, tomat, squash, champignon og kylling på dine spyd og læg dem derefter på grillen.
12 blommetomater
Grill dine spyd i 15 minutter eller til kyllingen er gennemstegt. Husk at vende dem undervejs!