Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Grillede ferskner med granola
Antal
2
personer
Forb. tid:
25
minutter
min
Samlet tid:
25
minutter
min
Ingredienser
Ferkener
4
ferskner
4
spsk.
smør
(stuetemperatur)
3
spsk.
sukker
3
tsk.
kanel
200
g
græsk yoghurt
2
spsk.
olivenolie
Granola
1
dl
havregryn
3
dl
blandede kerner, nødder og frøer
3
spsk.
mørk sirup
(eller akaciehonning)
knivpids
flagesalt
Tilberedning
Ferskener
Rør smør, sukker og kanel sammen i en skål.
Halvér dine ferskner og tag stenene ud. Pensel med olivenolie.
Placer ferskner din airfryer med skærsiden nedad og bag i 10 minutter ved 180°.
Vend ferskenerne rundt og fordel en tsk. kanelsmør i hver nektarin.
Bag igen med skærsiden opad yderligere ca. 8-10 minutter.
Server med græsk yoghurt, hjemmelavet granola og mynte.
Granola
Bland alle ingredienser godt sammen og bag ved 180° i din airfryer i 5 til 8 minutter. Vend undervejs så det ikke brænder på.
Server dine fersken med granola og græsk yoghurt. Top med akacie honning.