Fyldte kartofler med spinat, champignon og cheddar
Antal 4personer
Forb. tid: 30 minuttermin
Ovntid 1 timet15 minuttermin
Samlet tid: 1 timet45 minuttermin
Ingredienser
4bagekartofler
1løg(finthakket)
2fedhvidløg(presset)
150gchampignon(hakket)
180gspinat (helbladet)
2spsk.smør
100gcheddarost
salt
friskkværnet peber
lidtmuskatnød(revet)
Tilberedning
Bagte kartofler
Vask kartoflerne og bag dem i ovnen ved 200 grader i 50-60 minutter til de er møre. Lad dem køle af og lav fyldet imens.
4 bagekartofler
Sautér løg og hvidløg på en pande. Tilsæt champignon og lad også det blive svitset med.
1 løg, 2 fed hvidløg, 150 g champignon
Skru ned for varmen og tilsæt spinaten. Lad den falde sammen.
180 g spinat
Halver nu kartoflerne og udhul dem med en ske. Udhul dem ikke helt ud til kanten, for så falder de sammen.
Kom kartoffelmassen i en skål og mas det med en gaffel. Rør smøret i og kom også spinatblandingen i.
2 spsk. smør
Afslut med at komme salt, peber og lidt revet muskatnød i, inden du kommer fyldet tilbage i kartoflerne. Smag til - det er forskelligt hvor saltet man ønsker det!
salt, lidt muskatnød, friskkværnet peber
Drys med cheddar og bag dem i ovnen ved 225 grader almindelig ovn i ca. 15 minutter. Brug evt. grillfunktionen til sidst.