Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Frozen yoghurt is med hindbær og hvid chokolade
Antal
6
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
frysetid
3
timer
t
Ingredienser
Is
500
g
græsk yoghurt 10 %
100
g
hvid chokolade, smeltet
100
g
frosne hindbær, kogt ind til en pure
Toppings
mørk chokolade, hakket
mandler, hakket
hindbærdrys
friske hindbær
Tilberedning
Smid frosne hindbær i en gryde og kog det sammen til en puré. Lad den køle af.
Smelt hvid chokolade og bland det i en skål sammen med græsk yoghurt og din hindbærpuré.
Fordel massen i et fad med bagepapir og pynt med friske hindbær, chokolade, mandler og hindbærdrys.
Sæt i fryseren i 3 timer og skær dem derefter ud i stykker.
Tag det antal stykker ud du vil spise, og lad dem tø lidt op inden du sætter tænderne i dem.