Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Fried rice med kylling, grøntsager og æg
Antal
4
personer
Forb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredienser
4
dl
kogte ris (basmatis, jasmisn eller andet)
1
løg, finthaket
2
fed
hvidløg, finthakket
500
g
kylling, skåret i strimler
3
gulerødder, skåret i strimler
1
rød
peber, skåret i strimler
1
gul
peber, skåret i strimler
½
squash, skåret i strimler
2
dl
ærter (jeg brugte bare dem fra frost)
3
æg
1
lime
1
håndfuld
persille
1
spsk.
karry
4
spsk.
soya sauce
2
spsk.
øster sauce
salt og peber
1
frisk chili
godt med olie til stegning
Tilberedning
Kog dine ris efter anvisning på pakken og lad dem køle af.
Varm en dyb pande op med olie svits løg og hvidløg til de bliver bløde.
Tilsæt kylling og karry og lad det stege med i nogle minutter. Tag kyllingen, løg og hvidløg af panden og læg det til side.
Tilsæt mere olie og steg risene imens du rører rundt (pas på de ikke brænder på).
Tilsæt peberfrugt, gulerod, squash, ærter, soyasauce og øster sauce og lad det stege med.
Lav et hul i midten af panden og tilsæt æg. Brug et piskeris og pisk æggene sammen inden du blander det rundet med resten af retten.
Lad retten blive varmet godt igennem inden du til sidst smager til med salt og peber. Tilsæt evt. mere soya- og øster sauce.
Anret med frisk chili, lime og persille.