Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Edemame-avocado dip
Antal
1
portion
Forb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredienser
300
g
edemamebønner
2
avocadoer
3
fed
hvidløg
1
lime
2
håndfulde
frisk koriander
2
spsk.
olivenolie
½-1
dl
iskoldt vand
salt og friskkværnet peber
Topping
olivenolie
chiliflager
pinjekerner
Tilberedning
Overhæld de frosne edemamebønner med kogende vand og lad dem derefter stå og dryppe af i en sigte i 5 minutter.
Pres hvidløget og halver lime og avovado.
Kom edemamebønner, hvidløg, limesaft, avocado, frisk koriander og olivenolie i en foodprocessor. Smag til med salg og peber.
Server med lidt olivenolie, chiliflager og pinjekerner på toppen.
Nyd din dip med grøntsagsstænger, ristet rugbrød, i en sandwich eller noget helt fjerde.