Tænd ovnen på 200° almindelig ovn og beklæd en bageplade med bagepapir.
Kog kartoflerne til de er møre. Hæld vandet fra og dup dem tørre.
1000 g kartofler
Når kartoflerne er kølet af, brug et glas eller en lille skål til at mase dem flade. Pensel med olivenolie og drys med salt og peber. Bag i ovnen i ca. 40 minutter til de er sprøde. Lad dem køle af.
Lav nu din dressing klar! Hak purløg, persille og dild fint og kom det i en skål sammen med cremefriache, bearnaise og saften fra en halv citron. Smag til med salt og peber.
1 dl finthakkede krydderurter, 2 dl creme fraiche, 4 spsk. bearnaise, ½ citron, salt og peber
Hak rødløg, radiser og cornichoner fint.
½ rødløg, 1 bundt radiser, 100 g finthakkede cornichoner
Bland sprøde kartofler, cornichoner, rødløg og radiser sammen i en står skål. Vend dressingen heri og bland det hele godt sammen.