Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Cremet tomatsuppe med kokosmsælk
Antal
4
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
43
minutter
min
Ingredienser
1
stort løg
(finthakket)
1
fed hvidløg
(finthakket)
olivenolie
4
store tomater
(skåret i tern)
krydderier efter smag, her: 1 tsk. karry, 1 tsk. gurkemeje, ½ tsk. chili, 1 tsk. spidskommen, 1 tsk. timinan, salt og peber
2
dåser
hakkede tomater
1
dåse
tomatpuré
1
dåse
kokosmælk
3
dl
grøntsagsboullion
salt
friskkværnet peber
suppehorn
Tilberedning
Sautér løg og hvidløg i en stor gryde til de bliver bløde.
1 stort løg,
1 fed hvidløg
Tilsæt krydderierne og lad dem stege med et par minutter til de dufter dejligt.
krydderier efter smag, her: 1 tsk. karry, 1 tsk. gurkemeje, ½ tsk. chili, 1 tsk. spidskommen, 1 tsk. timinan, salt og peber
Tilsæt friske tomater og lad dem stege med i 3-4 minutter inden du tilsætter tomatpuré, hakkede tomater, kokosmælk og boullionvand.
4 store tomater,
2 dåser hakkede tomater,
1 dåse tomatpuré,
1 dåse kokosmælk,
3 dl grøntsagsboullion
Lad suppen simre ved middel/lav varme under låg i ca. 10 minutter.
Blend til en cremet konsistens med en stavblender og smag til med salt, peber og evt. flere krydderier.
friskkværnet peber,
salt
Nyd suppen med suppehorn og frys evt. resterne ned.
suppehorn