Ønsker du lidt mere smag i dine cookies, så kan du prøve og tilføje 1 tsk. kardemomme eller 2 spsk. peanutbutter.
I denne opskrift bruger jeg mørk chokolade eller hvid chokolade kan også bruge. Du kan også blande alle slags.
For lidt ekstra crunch kan du riste 50 g hasselnødder eller mandler på en tør pande - hakke dem groft og tilføje dem til dejen.
Du kan fryse kugler af din cookie dej ned og bage dem senere. Lad kuglerne tø op på en bageplade i ca. 25 minutter og bag dem derefter i ovnen.
Tilberedning
Tænd ovnen på 175° varmluft.
Kom smør, sukker, brun farin, vaniljesukker og æg i en skål og pisk til det er lyst og luftigt.
Bland hvedemel, bagepulver og salt sammen og rør det godt sammen i dejen.
Vend den hakkede chokolade heri.
Beklæd to bageplader med bagepapir og form så cookiedejen til små kugler (ca. på størrelse med en golfbold). Du kan også bruge en is-ske til at forme kuglerne. Tyk dem let flade.
Sørg for at der er god afstand mellem dine cookies så de ikke vokser sammen! Da jeg godt kan lide store chunky cookies, havde jeg kun 4 cookies pr. bageplade.
Bag i ovnen i 12-15 minutter til de er gyldne men stadig lidt bløde i midten, så du får det lækreste resultat.