Bland chiafrø, mælk og vanilje i en skål og lad det stå og trække 30 minutter på køkkenbordet inden du sætter det i køleskabet natten over. Rør i det et par gange.
2 spsk. chiafrø, 2 dl mælk, ½ tsk. vaniljesukker
Næste morgen blander du 4 spsk. skyr i grøden.
4 spsk. skyr
Jordbærpuré (forberedes aftenen forinden)
Kom jordbær i en gryde sammen med vand og citron. Kog kort op og lad dem stå ved middel varme indtil alle jordbær er bløde.
1 spsk. vand, 230 g jordbær, ½ citron
Kom det hele i en minihakker og blend til en cremet pure. Sæt i køleskabet natten over, så den bliver kold.
Mangopuré
Lad mango tø op i ca. 10-15 minutter på køkkenbordet. Kom mango, citronsaft og honning i en minihakker og blend til en cremet kompot.
230 g mango i tern, 2 tsk. honning, ½ citron
Anretning
Find to glas frem og kom chiagrød i bunden efterfulgt af mangopuré og jordbærpuré. Kom evt. lidt granola imellem lagene for, at de ikke flyder sammen.