Kom kanelkiks i en minihakker eller frysepose og knus dem helt fint.
150 g kanelkiks
Smelt smøret og bland det med kiksene.
50 g smør
Fordel i bunden af 4 glas og pres let kiksen ned i glasset.
Kom flødeost, flormelis, vaniljesukker, citronsaft og citronskal i en skål og rør det let sammen.
200 g neutral flødeost, 4 spsk. flormelis, 2 spsk. vaniljesukker, ½ økologisk citron, 1 spsk. citronsaft
Pisk fløde til skum og vend forsigtigt flødeskum i osteblandingen. Fordel cremen i de 4 glas - enten med en ske eller en frysepose hvor du klipper hul i det ene hjørne.
2 dl fløde
Skær jordbær i små skiver og hak chokolade groft og pynt dine cheesecakes.
friske jordbær, mørk chokolade
Nyd enten de lækre kager med det samme, eller vent med at pynte dem og sæt dem på køl indtil de skal serveres.