Skær kyllingen over på langs, så du får 4 flade stykker kylling.
2-3 kyllingebryst
Pisk æg, salt og peber sammen og vend kyllingen heri. Vend den derefter i en skål med pankorasp.
1-2 æg, salt, friskkværnet peber, pankorasp
Friter kyllingerne i en dyb pande eller gryde med godt med olie ved omkring 175 grader til kyllingen er gennemstegt og får en gylden farve. Skær kyllingen i strimler.
olie
Cæsardressing
Kom olie, æggeblomme (ved stuetemperatur), hvidløg, sennep, eddike, parnesanost og citron i en blenderskål (med høje kanter) og brug en stavblender til at lave din dressing. Sæt blenderen i bunden af glasset og tænd. Kør blenderen lidt op og ned, og du vil lynhurtig få en cremet konsistens. Gør dette indtil du synes, at du har den rette konsistens.
2 dl smagsneutral olie, 2 æggeblommer, 1 fed hvidløg, ½ tsk. sennep, 1 tsk. hvidvinseddike, ½ citron, 40 g friskreven parmesanost