Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Cæsar wrap
Antal
2
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredienser
2
tortilla pandekager
2
stk.
kylling
200
g
cornflakes
1
æg
1
dl
hvedemel
100
g
iceberg salat
50
g
parmesanost
(revet)
4
blade
iceberg
(eller romanie salat)
Nem cæsardressing
½
dl
mayo
1
dl
creme fraiche
(18%)
30
g
parmesanost
(revet)
1
tsk.
dijon sennep
2
spsk.
citronsaft
salt
friskkværnet peber
Tilberedning
Skær kyllingen ud i mindre stykker.
2 stk. kylling
Kom mel i en dyb tallerken og sammenpisket æg i en anden dyb tallerken. Knus cornflakes og kom i en tredje tallerken.
1 æg,
1 dl hvedemel,
200 g cornflakes
Krydder med salt og peber.
friskkværnet peber,
salt
Dyb kyllingen i mel efterfulgt af æg og til sidst cornflakes.
Kom godt med olie på en pande og steg kylling.
Nem cæsar dressing
Bland mayo, creme fraiche, parmesan, dijon, citronsaft og salt og peber i en skål.
50 g parmesanost,
½ dl mayo,
1 dl creme fraiche,
1 tsk. dijon sennep,
2 spsk. citronsaft
Sammensætning
Placer cæsardressing, salat, skiver af parmesan og kylling i midten af en wrap.
2 tortilla pandekager,
100 g iceberg salat,
4 blade iceberg,
30 g parmesanost
Fold wrappen samme, skær over på midten og nyd din wrap!