Sautér løg og hvidløg i en pande med olivenolie. Tilsæt chorizo og lad det stege med et par minutter. Tilsæt til sidst spinaten og lad den falde sammen. Drys salt, peber og evt. lidt tørret chili.
1 løg, 1 fed hvidløg, 60 g chorizo, 85 g frisk spinat, salt, friskkværnet peber, tørret chili
Skær butterdejen ud i 12 firkanter.
1 plade butterdej
Fordel 1 tsk. pikantost på hver firkant efterfulgt af din spinatblanding og revet cheddarost.
100 g revet cheddarost, 12 tsk. pikantost
Fold alle hjørnerne ind, så du får 12 små pakker. Pensel med æg og drys med sesamfrø.
sesamfrø, æg
Bag i ovnen i ca. 18-20 minutter eller til de er gyldne. HOLD ØJE!
Server dine butterdejspakker lune som de er, og pynt dem evt. med frisk koriander eller basilikumblade.