Vend kyllingen i cornflakes én efter én og placer dem derefter på bagepapir ved siden af hinanden. Har du en oliespray, så brug denne eller pensel med lidt olivenolie, så de ikke brænder på.
oliespray
Bag kyllingen til den er gylden, sprød og gennemstegt:I ovn: 180° varmluft i ca. 20-25 minutter. Hold øje undervejs!I Airfryer: 200° i ca. 12 minutter. Hold øje, det afhænger af hvilken type airfryer du har!
Gulerodssalat med agurk og sesam
Riv gulerod groft og skær agurk i tynde skiver. Kom det i en skål.
2 gulerødder, ½ agurk
Bland soyasauce, riseddike, hvidløgspulver, chilipulver og sesamfrø i en skål og rør det godt sammen med gulerod og agurk.
1½ spsk. riseddike, 1½ spsk. sojasauce, ½ tsk. hvidløgspulver, ½ tsk. chilipulver, 1 spsk. sesamfrø
Dæk med sølvpapir og stil på køl imens du forbereder resten af retten.
Sriracha mayo
Rør sriracha, mayonnaise og hvidløgspulver sammen til en cremet sriracha mayo.
15 g sriracha sovs, 30 g mayonnaise, ½ tsk. hvidløgspulver
Smag evt. til med lidt frisk limesaft.
evt. lidt limesaft
Derudover
Anret din buddha bowl som på billedet i indlægget med ris, crispy kylling, sesamfrø, gulerod/agurkesalat, soyabønner og sriracha mayo.
2 dl soyabønner, evt. sesamfrø til pynt, 15 g sriracha