Smelt smørret ved lav varme i en gryde. Rør mælken ud heri.
2 dl sødmælk, 100 g smør
Kom smør-mælkeblandingen i en røremaskine (eller skål). Smuldr gæren heri og rør sammen.
50 g gær
Tilsæt æg, sukker, salt og mel. Rør dejen ved mellem hastighed i ca. 7 minutter til den er blød og smidig.
1 æg, 80 g sukker, 400 g hvedemel, ½ tsk. groft salt
Lad dejen hæve tildækket i skålen i ca. 30 minutter.
Fyld
Smelt smør ved lav varme langsomt i en gryde sammen med brun farin og kanel. Rør rundt undervejs. Lad massen køle af tl stuetemperatur og rør rundt igen inden den skal hældes over kagen.
Kom bagepapir i bunden af et ildfast fad på ca. xx cm. Fordel dejen heri, lav dybe huller i dejen med fingrene opg fordel fyldet i hullerne. Dæk formen med et rent viskestykke og lad den efterhæve i ca. 1 time.