Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Æggekage med kartofler og feta
Antal
4
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Tilb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
35
minutter
min
Ingredienser
Fyld
350
g
kartofler
(i grove tern)
1
rødløg
(hakket)
2
fed
hvidløg
(presset)
1
squash
(i tern)
Æggemasse
8
æg
1½
dl
fløde
2
spsk.
hvedemel
salt
friskkværnet peber
Toppings
100
g
feta
(smuldret)
1
pakke
bacon i tern
frisk purløg
rugbrød
Tilberedning
Fyld
Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
Skær kartoflerne i tern og forkog dem i 5 minutter i letsaltet vand.
350 g kartofler
Sauter løg og hvidløg i en dyb pande med høje kanter (der kan gå i ovnen).
1 rødløg,
2 fed hvidløg
Tilsæt squash og lad det stege med nogle minutter. Tilsæt også kartofler. Steg i 5-10 minutter.
1 squash
Æggemasse
Pisk æg, mel, fløde, salt og peber sammen i en skål og hæld det over fyldet i panden.
8 æg,
1½ dl fløde,
2 spsk. hvedemel,
salt,
friskkværnet peber
Smuldr med feta og bag æggekagen i ovnen ved 200 grader i 15-20 minutter til æggen har sat sig.
100 g feta
Topping
Steg bacon på en pande, klip purløg fint og rist dit rugbrød. Anret fint på æggekagen, når den er færdig.
1 pakke bacon i tern,
frisk purløg,
rugbrød