10stykkerjalapenos, finthakket (mere/mindre efter smag)
1lille dåsetomatpuré (70 g)
1dåsehakkede tomater (400 g)
150gmajs
1dåsesorte bønner eller andre slags bønner
salt og peber
Derudover
6pandekager
1glassalsa
175cheddarost
forårsløg til pynt
frisk koriander til pynt
Tilberedning
Brun kødet af ved høj varme i en gryde i lidt olie. Tilsæt løg og hvidløg og steg til løgene er bløde.
Tilsæt revet gulerod, tomatpuré, hakkede tomater og taco-kryddeirmix og rør det godt sammen. Lad det småsime under låg i ca. 15 minutter. Rør undervejs, så det ikke brænder på.
Tilsæt majs og bønner de sidste 5 minutter og lad retten blive varmet godt igennem. Smag til med salt og peber.
Find et ildfast fad og smør bunden med 2 dl salsa. Fyld dine pandekager med din kødsauce og drys med cheddar ost. Rul sammen og placer i et ildfast fad med lukningen nederst. Afslut med at smøre et lag salsa på toppen og drys med cheddarost. Har du kød til overs, hæld det da i fadet i siderne (som på billedet).
Bag i ovnen ved 180 grader varmluft i ca. 15-18 minutter. Brug evt. grillfunktionen til sidst for at få ostens brun.
Pynt med finthakket forårsløg, koriander og jalapenos.