Tilbage
Print
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Hjemmelavet karrysalat
Antal
5
personer
Forb. tid:
20
minutter
min
Samlet tid:
20
minutter
min
Ingredienser
3
hårdkogte æg, afkølet og skåret i tern
3
drueagurker, finthakket
½
æble, finthakket
2
dl
creme fraiche 18%
3
spsk.
mayo
1/2-1
tsk.
grov sennep
2-3
tsk.
karry
1
tsk.
gurkemeje (for farven)
purløg og/eller karse
salt og peber
Tilberedning
Kog æggene i 9 minutter og kom dem i en skål med koldt vand. Lad dem stå imens du klargør resten. Derefter piller du æggene og skærer dem i små tern.
Skær æble og drueagurk i små tern og kom det i en skål sammen med æg, mayo, cremefraiche, sennep, karry, gurkemeje, finthakket purløg og karse.
Vendt det forsigtigt rundt og smag til med salt og peber og evt. mere karry.