Riv løget eller hak det helt fint. Hak også chili helt fint og pres hvidløget. Kom det i en stor skål.
Kom også kylling, æg, mel, koriander, salt og peber i skålen og rør det sammen til en fars.
Brug en ske til at forme 15-20 kyllingeboller. Dyp skeen i vand ind imellem, så klistrer dejen ikke fast på dine fingre.
Sæt en stor gryde over med vand, og kog kyllingebollerne møre i ca. 10 minutter. Gem 2 dl. af kogevandet til din kokoskarry sauce.
Kokoskarry
Smelt smørret ved middel varme. Sautér løg i et par minutter, eller til løgene er bløde.
Tilføj karry og gurkemeje og lad det svitse med et minut, så det dufter dejlig krydret.
Drys melet over, og pisk det godt rundt. Hæld 1 dl kogevand ved under konstant piskning. Tilsæt kokosmælk og lad saucen kort koge op. Lad den derefter koge ved svag varme og under omrøring i ca. 5 minutter. Er saucen for tyk, tilsæt da lidt mere kogevand. Jeg kørte lige min stavblender igennem saucen da den var færdig, for at få den HELT cremet. Det behøves dog ikke.
Smid kyllingebollerne i og lad dem blive varmet godt igennem.
Nyd retten med ris/bulgur og server evt. med frisk koriander, æbletern, kokosflager og lynsyltede rødløg.