smagsneutral olie (mængde afænger af gryde størrelse)
evt hjemmelavet mayo (se link øverst)
Tilberedning
Skær skralden af glaskålen og skær den i lange stave (ca. 1,5 x 1,5 cm. i tykkelse).
Find en skål og pisk mel, vand, hvidløg, soyasauce, honning, paprika og salt og peber godt sammen. Konsistensen skal være som en tyk pandekagedej.
Hæld pankorasp op i en anden skål.
Start med at vende glaskål-stavene i den klistrede melblanding. Rul dem derefter godt i skålen med pankorasp. Fortsæt til alle er panerede.
Varm en gryde op med olie. Der skal være nok olie, så dine stave bliver helt dækket af olie, når de kommer i gryden. Temperaturen skal være omkring 160-170 grader. Frituresteg stavene lidt ad gangen, til de er sprøde og lækre. Brug en tang eller grabber til at lægge stavene ned i den varme olie. Læg dem på en tallerken med køkkenrulle så det resterende olie suges væk.Har du ikke et køkkentermometer, tag da et lille stykke glaskål ned i olien, for at teste, om olien er varm nok. Det skal syde og boble, og glaskålen skal gerne blive friteret på 3-5 minutter. Bliver de sorte med det samme, er olien for varm.