2-3spsk.kokosmælk (den tykke/cremede del i toppen af dåsen)
1lilledåse tomatpuré (70 g)
1terniniggrøntsagsboullion (kun terningen)
frisk parmesan
persille, basilikum eller andre krydderurter
500gpasta
Tilberedning
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Beklæd en bageplade med bagepapir.
Fordel alle grøntsager på bagepladen og dryp med olivenolie. Krydder med salt, peber, paprika, chili og timian. Bag i ovnen i ca. 30 minutter.Brug de grøntsager du har i køleskabet! Det gælder om at tømme ud! Græskar, broccoli, peberfrugt osv. kan også smides i.
Kom grøntsagerne i en blender sammen med tomatpuré, én terning grøntsagsboullion og 2-3 spsk. kokosmælk (den cremde tykke del, der sidder i toppen af dåsen). Blend det hele sammen til en cremet sauce og smag til med salt, peber og evt. flere krydderier. Er saucen for tyk, tilsæt da lidt mere kokomsælk.
Kog pasta i en stor gryde efter anvisning på pakken og hæld vandet fra. Hæld grøntsagssaucen i gryden og bland det hele godt sammen.
Server med friskreven parmesan og top med krydderurter.