Halver tomaterne og kom dem i et ildfast fad. Dryp med olivenolie og krydder med salt, peber og chiliflager.
Bag ovnen ved 200 grader varm luft i ca. 25-30 minutter.
Pasta
Kog pastaen og gem lidt pastavand til saucen.
Varm en stor gryde op med olie og start med at svitse champignon et i par minutter ved høj varme. Læg til side.
Tilføj lidt ekstra olie og sautér løg og hvidløg i gryden til de bliver bløde. Tilsæt nu hvidvin og lad den koge ind i ca. 5 minutter (halvdelen skal forsvinde) inden du smider mascarpone og parmesanost i. Lad saucen simre yderligere i et par minutter (den skal ikke koge). Smag til med salt, peber og citron. Tilsæt evt. lidt pastavand, hvis du ønsker en tyndere konsistens.
Kom pastaen i gryden og rør det hele godt sammen. Tilføj også spinat og lad den falde sammen. Afslut med at røre de bagte tomater og champignon i, og nyd nu retten med frisk parmesan og basilikum på toppen.