Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Tacos ananassalsa
Antal
8
stk
Forb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredienser
Ananas-salsa
400
g
ananas, i tern
1
rødløg, finthakket
1
håndfuld
frisk mynte, finthakket
1
håndfuld
frisk koriander, finthakket
1
lime, saften herfra
salt og peber
Lynstegte tigerrejer i hvidløg og ingefær
250
g
tigerejer
1
fed
hvidløg, presset
2
cm.
frisk ingefær, skrællet og finthakket
1
tsk.
revet citronskal (skal være økologisk)
frisk chili (efter smag)
olivenolie til stegning
Derudover
rød spidskål
lime
frisk mynte/koriander
granatæblekerner
hjemmelavede bløde tacos (se link øverst for opskrift)
Tilberedning
Ananas-salsa
Kom alle ingredienser i en skål og bland det rundt. Smag til med salt og peber og lad det stå og trække på køl imens du laver resten.
Lynstegte tigerrejer i hvidløg og ingefær
Varm en pande op ved høj varme med olivenolie.
Svits rejerne af på begge sider og tilføj så ingefær, hvidløg, citronskal og chili.
Steg i ca. 3 minutter og tag dem så af varmen.
Anretning
Fordel ananas-salsa, rødkål, tigerrejer og en skive lime på dine tacos. Drys med granatæble og top med frisk mynte og koriander.