2 pakker tortellini (500 g), vælg den variant du elsker mest
250gricottaost
1kuglemozarella ost
evt. en smule friskreven parmesan (kan undlades)
frisk timian og/eller frisk basilikum til pynt
Tilberedning
Kødsauce
Brun kødet i olie så det får en god stegeskorpe og smagen kommer frem. Tilsæt derefter løg og hvidløg og lad det stege med til løgene er bløde. Tilsæt så champignon.
Tilsæt krydderier, salt, peber, rørsukker, æblecidereddike, gulerod, squash og chili. Lad det stege med i ca. 5 minutter ved middel varme.
Tilsæt tomatpuré og hakkede tomater og lad saucen simre unde låg ved svag varme i en times tid (har du ikke tiden, kan du blot lade det stå i 20 minutter). Smag retten til, måske du ønsker flere krydderier!
Afslut med at røre ricottaosten i ved lav varme.
Sammensætning
Tænd ovnen på 200 grader almindelig ovn.
Kog dine tortellini efter anvisning på pakken og lad dem dryppe af.
Find et ildfast fad og hæld kødsaucen deri sammen med dine tortellinis. Rør godt rundt og top så med mozzarellaost og eventuelt lidt friskreven parmesanost.
Bag i ovnen i ca. 20-25 minutter eller til osten er sprød. Pynt med frisk timian.