2storehåndfulde frisk persille og basilikum (eller andre krydderurter)
2fedhvidløg, presset
frisk timian
friskreven parmesanost
flagesalt og peber
Tilberedning
Kog kartoflerne møre i letsaltet vand. Lad dem køle lidt af og fordel dem på en bageplade med bagepapir. Brug nu bunden af en lille tallerken eller et glas til at give dem et tryk. De skal ikke gå helt i stykker, men udseendet gør ikke så meget.
Pensel kartoflerne med olivenolie.
Bland smør med finhakkede krydderurter (gem lidt til pynt) og hvidløg i en skål. Fordel en teskefuld smør i hver kartoffel efterfulgt af frisk timian og rigelig med friskreven parmesan. Brug evt. lidt krydderurter fra smøren til at drysse over også. Afslut med at drysse med flagesalt og peber.
Bag nu i ovnen ved 180 grader varm luft i ca. 20-25 minutter, til de er sprøde og osten er smeltet.