Fyldte kartofler med spinat, champignon og cheddar
Antal 4personer
Forb. tid: 30 minuttermin
Ovntid 1 timet15 minuttermin
Samlet tid: 1 timet45 minuttermin
Ingredienser
4bagekartofler
1løg, finthakket
2fedhvidløg, presset
150gchampignogn, hakket
180ghelbladet spinat
2spsk.smør
100gcheddarost
salt og peber
lidt revet muskatnød
Tilberedning
Bagte kartofler
Vask kartoflerne og bag dem i ovnen ved 200 grader i 50-60 minutter til de er møre. Lad dem køle af og lav fyldet imens.
Sautér løg og hvidløg på en pande. Tilsæt champignon og lad også det blive svitset med.
Skru ned for varmen og tilsæt spinaten. Lad den falde sammen.
Halver nu kartoflerne og udhul dem med en ske. Udhul dem ikke helt ud til kanten, for så falder de sammen.
Kom kartoffelmassen i en skål og mas det med en gaffel. Rør smøret i og kom også spinatblandingen i.
Afslut med at komme salt, peber og lidt revet muskatnød i, inden du kommer fyldet tilbage i kartoflerne. Smag til - det er forskelligt hvor saltet man ønsker det!
Drys med cheddar og bag dem i ovnen ved 225 grader almindelig ovn i ca. 15 minutter. Brug evt. grillfunktionen til sidst.