Sautér hvidløg og tilsæt derefter vand, ris og salt. Bring det i kog og skru ned for varmen og lad det småkoge under log i ca. 12 minutter.
Tag gryden af varmen og lad det hvile under låg i 10 ca. minutter.
Opvarm en pande med lidt olie og steg majsene i 3-4 minutter. Bland dem i risene sammen med frisk persille.
Lynsyltede rødløg
Skær rødløg ud i tynde skiver og kom dem i en skål. Hæld hvidvinseddike, sukker og vand i skålen og rør rundt. Lad dem trække imens resten af maden bliver klar.
Sød chilimarineret svinekød
Bland sød chilisauce, soyasauce, friskrevet ingefær og lime i en skål.
Varm en pande op til høj varme og smid lidt olie på. Brun kødet af, og tilsæt så din marinade. Steg til det er gennemstegt.
Dressing
Bland alle ingredienser sammen og smag til med salt og peber.
Sammensætning
Fordel ris, rødløg, tomat, avocado og salat i to skåle. Top med dressing.