1håndfuldfrisk koriander eller basilikum(kan undlades)
Tilberedning
Kød
Bland sød chilisauce, soyasauce, friskrevet ingefær og lime i en skål.
Varm en stor pande eller wokgryde op ved høj varme med olie. Brun kødet af inden du tilsætter marinaden og lader kødet blive gennemstegt.
Ris
Kog ris efter anvisning på pakken og tilsæt en terning grøntsagsbouillon under kogningen.
Grønt
Sautér løg og hvidløg i en wokpande.
Tilsæt gulerod efterfulgt af broccoli og lad det stege med i 5 minutter inden du tilsætter peberfrugt. Tilsæt sød chilisauce og soyasauce og lad det blive varmet igennem et par minutter. Bruger du hvidkål, tilsæt det da de sidste to minutter. Smag til med salt og peber.
Fordel ris i bunden af en dyb tallerken efterfulgt at dine wok-grøntsager og kød. Top med frisk koriander eller andre krydderurter.