2pakkertortellini (500 g), vælg den variant du elsker mest, jeg brugte den med bacon, skinke og ost
1pakkerucola
2avocadoer, i skiver
1bundtasparges eller sukkerærter
frisk parmesanost
revet citronskal
50gpinjekerner eller saltmandler
1forårsløg, finthakket
Vinaigrette
3spsk.olivenolie
2spsk.hvidvinseddike
1-2tsk.honning
1tsk.sennep
1spsk.vand
½citron, saften herfra
salt og peber
Tilberedning
Tortellini salat
Kog dine tortellinis efter anvisning på pakken og lad dem køle af.
Vask rucola godt og tør det i et viskestykke.
Rist pinjekernerne på en tør pande.
Rist asparges på en pande i lidt olie og skær dem i mindre skiver.
Skær avocado i skiver.
Hak forårsløg fint.
Vinaigrette
Bland alle ingredienser godt sammen og smag til med salt og peber.
Anretning
Fordel tortellini, rucola, avocado og asparges i et stor fad og overhæld med din dressing. Top med pinjekerner, frisk parmesan og revet citronskal. Smag til med salt og peber.