Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Pasta burrata i cremet tomatsauce
Antal
4
personer
Forb. tid:
25
minutter
min
Samlet tid:
25
minutter
min
Ingredienser
Tomatsauce
1
løg, finthakket
3
fed
hvidløg, presset
½
frisk chili, finthakket
3
tsk.
oregano
2
tsk.
stødt basilikum
1
dåse
hakkede tomater (gerne med chili eller basilikum smag)
1
lille
dåse tomatpuré (140 g)
evt. 2 friske tomater, i tern
2
dl
madlavningsfløde 15 %
olivenolie til stegning
salt og peber
1
håndfuld
frisk basilikum
Derudover
500
g
spaghetti
200
g
champignon, i skiver
50
g
hasselnødder, grofthakket
1
kugle
burrata ost
frisk basilikum til pynt
200
g
cherrytomater, i halve
Tilberedning
Tomatsauce
Sautér løg og hvidløg i en gryde i olivenolie.
Tilsæt krydderier, chili, hakkede tomater, (evt. friske tomater), tomatpuré og fløde.
Lad saucen koge langsomt op og lad den simre i 10 minutter.
Brug en stavblender og blend saucen til en ensartet masse. Smag til med salt og peber og tilsæt finthakket frisk basilikum.
Pasta
Kog spaghetti efter anvisning på pakken og lad den dryppe af.
Svits champignon på en pande i lidt smør og krydder med salt og peber.
Bland nu spaghetti, tomatsauce, champignon og hasselnødder sammen og lad retten blive varme helt igennem.
Anret på tallerkener med frisk burrata, basilikum og cherrytomater.