Fordel kartoffelternene på en bageplade med bagepapir og dryp med olivenolie. Drys med paprika, chiliflager, salt og peber.
Bag i ovnen i 25-30 minutter ved 200 grader almindelig ovn til de er møre.
Barbecue marinerede kikærter
Skyl kikærterne i en si og kom dem i en skål med barbecue sauce, olivenolie, salt og peber.
Fordel dem på en bageplade med bagepapir og bag i ovnen ved 200 grader i ca. 15 minutter til de er sprøde.
Ærtepure med tahin
Tø ærterne op og kom dem i en minihakker sammen med de andre ingredienser. Blend til du har en cremet konsistens. Ønsker du den mindre fast, tilsæt da enten mere tahin, citronsaft eller lidt vand.
Sammensætning
Rist asparges på panden i lidt olie salt og peber og fordel dem derefter i skåle med couscous, mango, avocado, tomat, agurk, søde kartofler, kikærter, ærtepuré i skåle og drys med sesamfrø.