Sauter løg og hvidløg i en dyb pande eller gryde i olivenolie.
Tilsæt citronskal, chiliflager, salt og peber og rør rundt.
Tilsæt citronsaft og hvidvin og lad halvdelen fordampe væk imens du rører.
Tilsæt pasta og rør rundt i 2 minutter ved middel varme inden du tilsætter grøntsagsbouillon (vandet) lidt ad gangen. Tilsæt vandet løbende og rør i det ofte, så det ikke brænder på. Det tager ca. 15-20 minutter om at blive færdig, men smag på pastaen undervejs, så er du sikker.
Imens rister du champignon, asparges og sukkerærter på en pande i lidt olie eller smør.
Tilsæt grøntsagerne til pastaen og lad det hele blive varmet godt igennem. Riv parmesan ost i retten så den får en cremet konsistens og tilsæt til sidst persille og dild.
Smag til med salt og peber og nyd retten varm. Pynt med parmesan, dild og persille.