Fajita kylling (alternativt køb en fajita krydderimix)
OBS: har du ikke tid til at lave din egen marinade, så kan du sagtens købe en færdig fajita krydderiblanding og bruge den i stedet.
Skær kyllingen i strimler og læg den i en skål.
Bland alle ingredienser til marinaeden og hæld den i skålen til kyllingen. Bland godt rundt og dæk med film, sølvpapir eller låg. Sæt i køleskabet og lad det gerne hvile et par time eller mere!
Varm en pande op med olie og steg kyllingen. Når kyllingen er ved at være gennemstegt, tilsæt da peberfrugt og bønner. Lad det stege med nogle minutter og tag det så af panden.
Tomatsalsa
Skær tomat i små tern og kom dem i en skål sammen med finthakket rødløg, finthakket koriander og presset hvidløg. Hak frisk chili fint, (mængde efter smag) og kom også det i skålen.
Bland lime, olie og salt og peber og kom det i skålen. Lad din salsa trække under sølvpapir, imens du laver resten af retten.
Edemamecreme
Kom alle ingredienser i en minihakker og blend til du får en cremet konsistens. Smag til med salt og peber. Ønsker du en tyndere konsistens, tilsæt da mere creme fraiche.
Hvidløgsris med koriander
Sauter hvidløg i en gryde med olie.
Tilsæt vand og lad det koge op inden du tilsætter risen. Kog ved middel varme i 12 minutter og lad dem derefter trække 10 minutter under låg.
Tilsæt finthakket koriander.
Anretning
Find to skåle og kom ris i bunden af dem. Fordel de andre ingredienser i skålene som du vil og top med edemamecreme og frisk koriander.