Kog vandet og rør salten ud i en skål. Tilsæt mandler og lad dem stå i blød i 25-30 minutter og fordel dem derefter på en bageplade med bagepapir.
Drys med lidt ekstra salt og bag i ovnen ved 160 grader i ca. 20 minutter. Hold øje og vend dem undervejs!
Brødcrutoner
Skær brødet ud i tern og vend dem i olivenolie og krydderier. Rist på panden til de bliver sprøde.
Crispy chicken
Skær kyllingen over på langs, så du får 4 flade stykker kylling.
Pisk æg, salt og peber sammen og vend kyllingen heri. Vend den derefter i en skål med pankorasp.
Friter kyllingerne i en dyb pande eller gryde med godt med olie ved omkring 175 grader til kyllingen er gennemstegt og får en gylden farve. Skær kyllingen i strimler.
Cæsardressing
Kom olie, æggeblomme (ved stuetemperatur), hvidløg, sennep, eddike, parnesanost og citron i en blenderskål (med høje kanter) og brug en stavblender til at lave din dressing. Sæt blenderen i bunden af glasset og tænd. Kør blenderen lidt op og ned, og du vil lynhurtig få en cremet konsistens. Gør dette indtil du synes, at du har den rette konsistens.
Smag til med worcestershire sauce, salt og peber.
Salat
Find en stor skål og fordel salat og oliven deri. Tilsæt kylling, brødcrutoner og mandler og rør rundt.
Afslut med at rive parmesanosten i flager over salaten og server med din cæsardressing.