lidt revet parmesan eller mozzarella (kan undlades)
frisk persille til topping
Tilberedning
Sellerimos
Kom selleri- og kartoffeltern i en gryde med vand og salt. Kog til det er mørt og si derefter vandet fra.
Tilsæt en spsk. smør og brug en gaffel, stavblender eller andet til at mase kartoffel og selleri til mos. Smag til med salt.
Bønnegryde
Sautér løg i en gryde med olie og brun krydderierne af så det dufter dejligt.
Tilsæt hakkede tomater, linser og halvdelen af grøntsagsbouillonen.
Lad saucen simre under låg i ca. 30 minutter. Tilsæt resten af vandet undervejs og rør ofte i det, så det ikke brænder på. Lav nu dine grøntsager.
Sautér gulerod i lidt olie på en pande i et par minutter og tilføj derefter perfrugt. Smid også spinaten på panden og lad den falde sammen. Tag af varmen.
Når linserne er kogt ind, smid da gulerod, peberfrugt, spinat og bønner i gryden og lad det hele blive varmet godt igennem. Smag til med worcestershire sauce, salt og peber.
Find et ildfast fad og fordel bønnegryden i bunden efterfulgt af et lag sellerimos. Top med revet ost og bag så i ovnen ved 200 grader (grillfunktion) i 10-15 minutter eller til mosen får en sprød skorpe.