Sauter løg og hvidløg i en gryde med lidt olie. Tilsæt krydderierne og lad dem blive svitset af i et minut inden du tilsætter kødet.
Lad kødet blive brunet af og tilsæt så gulerod, squash, hakkede tomater, bouillon og limesaft. Lad retten simre i 30-45 minutter ved middel varme under låg.
Tilsæt peber, majs og bønner og lad retten blive varmet helt igennem i 5-10 minutter.
Tomatsalsa
Skær tomat i små tern og kom dem i en skål sammen med finthakket rødløg, koriander og presset hvidløg. Hak frisk chili fint (mængde efter smag) og kom også det i skålen.
Bland lime, olie og salt og peber og kom det i skålen. Lad din salsa trække under sølvpapir imens du laver resten af retten.
Bløde tacos
Bland alle ingredienser og ælt dejen godt sammen med hænderne eller i en røremaskine. Form 10-12 boller og tryk dem flade og rul dem ud så tynd du kan.
Varm en pande op med lidt olie og bag dine brød på begge sider.
Servering
Nyd gryderetten med tacos og tomatsalsa. Top med syltede rødløg, frisk koriander, tortillas chips, avocado, frisk chili og creme fraiche.