Bland mel og salt og læg det i en bunke på bordet. Lav en fordybning i midten, og slå æggene ud. Kom også olien i.
100 g hvedemel, 200-250 g durummel, 4 æg, Salt, 1 spsk. olivenolie
Pisk rundt i æggeblandingen med en gaffel, og bland løbende mere og mere mel ind i. Ælt dejen grundig med hænderne i 5-10 minutter. Brug håndroden til at ælte så du kan ligge godt med kræfter i.
Pak dejen ind i film og kom den i køleskabet i 30 minutter.
Rul nu dejen ud på et bord drysset med mel. Sørg hele tiden for, at der er nok men under, så dejen ikke klister fast. Rul dejen så tynd som mulig.
Brug et glas og stik dejen ud i cirkler.
Raviolifyld
Rens spinaten godt og sauter den derefter på en pande med lidt olie, hvidløg salt og peber.
Friskkværnet peber, 150 g frisk spinat, 2 fed hvidløg, Salt
Dræn den i en sigte og brug et viskestykke til at presse det sidste væske ud.
Hak spinaten og bland kom det derefter i skål sammen med ricotta ost, citronskal og parmesanost. Smag til med salt og peber.
250 g ricotta ost, ½ citron, du skal kun bruge skallen herfra, revet, 45 g friskreven parmesanost
Tomatsauce
Bland flåede tomater, tomatpure, løg, hvidløg, olivenolie, frisk basilikum og blend med en stavblender. Tilsæt derefter oregano og smag til med salt og peber. Varm op i en gryde inden servering. Dette giver en ret stor portion tomatsauce, så kom resten i en bøtte og frys det ned. Så har du det til næste gang du skal lave pizzaer!
Fordel én teskefuld raviolifyld på halvdelen af dej-cirklerne og læg den anden halvdel dej-cirkler over. Pensel med sammenpisket æg rundt i kanten og brug en gaffel til at presse dejen sammen hele vejen rundt.
æg
Bring en gryde i kog med lidt salt og kog dine ravioli i 3-4 minutter. Hæld vandet fra.
Server dine ravioli på en bund af tomatsauce og top med friskreven parmesan, smørstegte champignon og rucola.