Kog pastaen i letsaltet vand og stil den til side. Den må gerne have lidt bid, da den skal i ovnen senere.
Skær broccoli i små buketter og kom det i gryden til pastaen de sidste par minutter, så den lige får et lille opkog.
Varm en stor gryde op der gerne må komme i ovnen op og steg bacon heri. Tilsæt chorizo og lad det stege med et par minutter. Har du ikke en gryde der kan gå i ovnen, så hælder du bare det hele over i et fad inden det skal i ovnen.
Tilføj løg og hvidløg til gryden og lad også dét stege med i et par minutter. Gør det samme med champignon, porrer og tomat. Rør det hele godt sammen og lad det stege i ca. 5 minutter. Krydder godt med salt og peber.
Pisk æg, madlavningsfløde, salt og peber sammen og riv halvdelen af parmesanosten deri (30 gram). Hæld flødesaucen ned i gryden til grøntsagerne.
Kom også pasta og broccoli i gryden og bland det hele forsigtigt rundt. Riv resten af parmesanosten ud over retten og drys med revet mozzarella.
Bag i ovnen i ca. 12-15 minutter eller til osten er brun. Brug evt. grillfunktionen til sidst for at få den brune farve.