Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Cheesecake a la risalamande
Antal
6
stk
Forb. tid:
30
minutter
min
Samlet tid:
30
minutter
min
Ingredienser
Kiksebund
200
g
digestive kiks
(knust)
100
g
smør
(smeltet)
Fyld
400
g
kold risengrød
1
spsk.
vaniljesukker
100
g
flormelis
100
g
flødeost naturel
2
dl
fløde
Topping
kirsebærsovs
Tilberedning
Kiksebund
Kom kiksene i en frysepose og knus dem til en lind masse.
200 g digestive kiks
Smelt smørret og bland det med kiksene.
100 g smør
Find 6 glas og tryk kikseblandingen ned i bunden.
Fyld
Rør risengrød, flormelis, vaniljesukker og flødeost sammen.
400 g kold risengrød,
1 spsk. vaniljesukker,
100 g flormelis,
100 g flødeost naturel
Pisk flødeskummen og vendt det forsigtigt i massen.
2 dl fløde
Fordel fyldet i de 6 glas og kom dem derefter i køleskabet indtil de skal serveres (brug evt. en sprøjtepose).
Inden servering fordeler du kirsebærsovs i de 6 glas.
kirsebærsovs