Tilsæt nu champignon og lad det blive svitset et par minutter inden du bruner kødet.
200 g champignon, 400 g oksekød
Tilsæt hakkede tomater, tomatpure og din bouillonterning. Lad det småsimre i 10 minutter. Smag til, der skal gerne være smæk på smagen så tilsæt evt. lidt større mængde krydderier efter smag.
2 dåser hakkede tomater, 1 dåse tomatpure, ½ oksebouillon
Find et fad og kom kødsovsen i bunden efterfulgt af et lag af kartoffel, squash og gulerod. Fortsæt til du ikke har mere kød eller grønt. For hvert lag hælder du også en sjat fløde i til du ikke har mere.
900 g kartofler, 1 squash, 3 gulerødder, 250 ml madlavningsfløde
Fordel tomatskriver på toppen sammen med mozzarella og bag i ovnen i 50-60 minutter eller til kartoflerne er møre. Rør i det nogle gange, så toppen ikke brænder på.