80ggorgonzola(skåret i små tern (evt. mindre efter smag))
50ghasselnødder(eller mandler, grofthakket)
1bundtfrisk persille(finthakket)
Olie(til stegning)
Salt
Friskkværnet peber
Tilberedning
Kog pasta efter anvisning på pakken og lad den dryppe af.
350 g pasta
Find en gryde og rist baconen deri og læg det til side.
200 g bacon i tern
Kom nu godt med olie ved, og steg kyllingen og læg også den til side.
Olie, 450 g kylling
Kom igen lidt olie ved og svits nu løg, hvidløg og champignon i 3-5 minutter.
2 løg, 3 fed hvidløg, 200 g champignon eller blandede svampe
Tilsæt soltørret tomat, spinat, pasta, gorgonzola, bacon og kylling og lad det blive varmet godt igennem og lad retten få en dejlig cremet konsistens.
150 g soltørret tomat, 100 g frisk spinat, 80 g gorgonzola
Hæld halvdelen af de hakkede hasselnødder og halvdelen af den friske persille i gryden og bland rundt. Gem resten til servering. Smag til med salt og peber.
50 g hasselnødder, 1 bundt frisk persille, Salt, Friskkværnet peber