kokosolie til stegning (eller normal smagsneutral olie)
150gchampignon, grofthakket
1dåsebambusskud
1dåsebabymajs, grofthakket
1litergrøntsagsboullion
2dåserkokosmælk
2-3spsk.fiskesauce
2-3spsk.soyasauce
2rødepeberfrugter, i mundrette stykker
1broccoli, i små buketter
1lime, saften herfra
salt og peber
200gglasnudler, ægnudler eller normale nudler (kan undlades)
evt frisk koriander, lime og sorte sesamfrø til servering
Tilberedning
Svits løg og hvidløg i en stor gryde i kokosolie eller normal olie. Tilsæt karry, chili, rød karrypasta og friskreven ingefær og lad det svitse med et minut. Tilsæt nu kylling i mundrette stykker og lad det blive brunet af. Læg det til side på en tallerken.
Kom lidt mere olie på panden, og svits nu champignon, bambusskud og babymajs ved høj varme i et par minutter.
Tilsæt én liter grøntsagsboullion sammen med kokosmælk, fiskesauce, soya sauce og saften fra en lime. OBS: undlader du at komme nudler i, brug da kun 600 ml grøntsagsboullion.
Skru ned for varmen og kom kyllingen tilbage i gryden. Lad det simre i 10-15 minutter og tilsæt derefter peberfrugt, broccoli og nudler. Lad det simre med til nudler og broccoli er klar.
Smag til med fiskesauce, soyasauce, salt og peber og server med frisk koriander.