Kom mel i en skål sammen med salt og peber. Vend kyllingebrysterne heri.
Steg kyllingen i en gryde i olie ved middel ca. 4 minutter på hver side. tag kyllingen af panden og læg på en tallerken (den skal i gryden igen senere).
Hak soltørret tomat groft og hak chili fint. Pres hvidløget.
Kom lidt mere olie i gryden og tilsæt nu soltørret tomat, chili, hvidløg og paprika.
Lad det stege et par minutter og tilsæt derefter fløde og halvdelen af boullionvandet (ca. 600 ml).
Lad retten komme op og simre og kom så kyllingen tilbage i gryden.
Drys med friskreven parmesanost og lad kyllingen simre under låg i ca. 5 minutter, så den kan suge en masse smag. Tag kyllingen op igen og skær den i skiver.
Tilføj resten af boullionvandet stille og rolig og kog nudlerne heri. Måske du ikke vil bruge alt vandet - prøv dig frem til du har den konsistens du bedst kan lide! Det kommer også an på hvilke nudler du bruger!
Smag retten til med salt og peber.
Server retten i skåle med kylling, frisk koriander, bønnespirer og forårsløg på toppen.