Kom citrongræs, skalotteløg, sukker, soya, fiskesauce og olie i en minihakker og blend til en ensartet marinade.
Kom kyllingebryster i en gennemsigtig pose og kom også marinaden heri. Lad dem stå og trække smag i køleskabet i 30 minutter.
Steg kyllingen på panden og skær den i skiver.
Dressing
Skær chili i tynde skiver og pres hvidløgene.
Kom chili og hvidløg i en skål sammen med vand, rørsukker, lagereddike, saften fra de to lime og fiskesauce. Rør sammen.
Nudelsalat
Kog nudlerne efter anvisning på pakken og hæld vandet fra. Overhæld med koldt vand, så de ikke klistrer sammen.
Riv gulerødder, skær agurkerne i skiver og hak salaten groft.
Anret din salat i skåle med nudler, gulerod, agurk, ice berg salat, bønnespirer, og kylling. Overhæld med dressingen og top med grofthakkede peanuts og koriander.