Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Chili sin carne - vegetarisk gryderet
Antal
4
personer
Forb. tid:
20
minutter
min
Tilb. tid:
40
minutter
min
Samlet tid:
1
time
t
Ingredienser
2
løg
(finthakket)
3
fed
hvidløg
(presset)
3
gulerødder
(skrællet og revet)
3
stængler
bladselleri
(finthakket (kan undlades))
½
squash
(revet)
½
aubergine
(revet)
2
dåser
kidney bønner i chilisauce
2
dåser
hakkede tomater
1
dåse
majs
5
skiver
soltørret tomat
(finthakket (kan undlades))
½
dl
grøntsagsbouillon
½
dl
balsamicoeddike
(kan undlades)
olie
(til stegning)
20-30
g
mørk chokolade
Krydderier
2
tsk.
stødt spidskommen
2
tsk.
stødt koriander
1
tsk.
kanel
1
tsk.
mild paprika
2
tsk.
oregano
1
tsk.
chilipulver
(efter smag)
2-3
tsk.
salt
Friskkværnet peber
Til servering
Ris
Tortilla chips
Avocado, most
Frisk persille eller koriander
Creme fraiche
Lime
Tilberedning
Sauter løg og hvidløg i en stor gryde med olie. Tilsæt spidskommen, koriander, kanel, paprika, oregano, chilipulver, salt og peber og det blive svitset af i et minut, imens du rører rundt.
2 løg,
3 fed hvidløg,
olie,
2 tsk. stødt spidskommen,
2 tsk. stødt koriander,
1 tsk. kanel,
1 tsk. mild paprika,
2 tsk. oregano,
1 tsk. chilipulver,
2-3 tsk. salt,
Friskkværnet peber,
5 skiver soltørret tomat
Tilsæt hakkede tomater, kidney bønner (hele dåsen, også chilisaucen), revet gulerod, revet squash, revet aubergine, soltørret tomat og finthakket selleri.
3 gulerødder,
3 stængler bladselleri,
½ squash,
½ aubergine,
2 dåser kidney bønner i chilisauce,
2 dåser hakkede tomater
Tilsæt også balsamicoeddike og grøntsagsbouillon og lad derefter retten simre ved lav varme i ca. 40 minutter.
½ dl grøntsagsbouillon,
½ dl balsamicoeddike
Inden servering, tilsæt da majs og lad dem blive varmet igennem. Smag derefter til med chokolade, krydderier, salt og peber.
1 dåse majs,
20-30 g mørk chokolade
Server med ris, most avocado, frisk koriander, chips og lime.
Ris,
Tortilla chips,
Avocado, most,
Frisk persille eller koriander,
Creme fraiche,
Lime