Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
–
+
serveringer
Laksebowl med ris grønt
Antal
2
personer
Forb. tid:
25
minutter
min
Samlet tid:
25
minutter
min
Ingredienser
Marineret laks
2
stykker
fersk laksefilet
1,5
spsk.
soya sauce
1
spsk.
honning
1
tsk.
hvidløgspulver
½
tsk.
paprika
1
tsk.
chilicrunch
(eller chiliflager)
2
foråsløg
sesamfrø
Marinerede agurker
2
skoleagurker
2
tsk.
sesamolie
2
spsk.
soyasauce
2
spsk.
honning
1
tsk.
chili crunch
(eller chiliflager)
½
lime
Ristede broccoli
1
broccoli
olivenolie
flagesalt
Chili mayo
50
g
mayonnaise
25
g
sriracha
evt. lidt limesaft
Derudover
ris
edemamebønner
chilimayo
sesamfrø til pynt
Tilberedning
Marineret laks
Skær skindet af laksen og skær derefter laksefileterne i tern.
Hak forårsløg fint.
Bland honning, soya sauce, hvidløgspulver, paprika, chilicrunch, forårsløg og sesamfrø i en skål.
Kom også laksetern i skålen og bland det godt rundt.
Steg laksen i en airfryer ved 200° i ca. 10 minutter. Har du ikke en airfryer, kan du stege laksen på panden, til den er gennemstegt.
Marinerede agurker
Skær agurk i tykke skiver og kom dem i en skål sammen med sesamolie, soya sauce, honning, chili crunch og saften fra en halv lime.
Smag til med salt og peber.
Ristede broccoli
Pluk buketter af broccolien.
Overhæld med lidt olie og krydder med salt og peber.
Bag i airfryer ved 200° i ca. 10 minutter. Har du ikke en airfryer kan du bage dem i ovnen ved 200° varmluft i ca. 15-20 minutter.
Chilimayo
Rør mayonaise og sriracha sovs sammen.
Smag til med lidt limesaft.
Smag til med salt og peber.
Anretning
Anret din bowl med ris, edemamebønner, broccoli og laks.
Top med chilimayo og sesamfrø.