Tilbage
Udskriv
Opskriftsbillede
Noter
–
+
serveringer
Waldorfsalat
Antal
6
personer
Forb. tid:
15
minutter
min
Samlet tid:
15
minutter
min
Ingredienser
1,5
dl
fløde
2
dl
cremefraiche
(18%)
1
spsk.
sukker
2
spsk.
citronsaft
citronskal fra ½ citron
1
spsk.
æblecidereddike
salt og peber
4-5
stilke
bladselleri
2
æbler
200
g
grønne vinduer
80
g
valnødder
Kokkens noter
Ved at piske fløden let (det skal ikke være skum, men bare tykne lidt), får du en luftig dressing. Det kan godt undlades.
Tilberedning
Dressing
Pisk fløden let til en let og luftig skum.
Tilsæt creme fraiche, sukker, citronsaft, citronskal og æblecidereddike og vend det forsigtigt sammen.
Smag til med salt og peber og evt. mere citronsaft.
Skær bladselleri i tynde skiver.
Skær æblerne i tern og halver vindruerne.
Hak valnødderne groft.
Kom bladselleri, æble, vindruer og valnødder i en skål. Gem lidt til pynt.
Hæld dressingen over salaten og vend det hele sammen.
Pynt med lidt vindruer, æbler, bladselleri, valnødder og friskkværnet peber.