OBS: Bruger du træspyd, skal du starte med at sætte dine spyd i blød i vand i ca. to timer inden du skal bruge dem. Så undgår du at de brænder på i ovnen.
Krydderurte-mariande
Hak persille, basilikum og purløg fint og kom dem i en skål. Pil og pres hvidløgene og kom også dem i skålen sammen med saften fra citronen, olie, salt og peber. Rør rundt.
Skær squash, aubergine, peberfrugt, rødløg, halloumi og kylling i passende størrelser til dine spyd og kom kylling i én skål og grøntsager i en anden. Fordel marinaden i begge skåle og bland det godt sammen.
1 squash, ½ aubergine, 1 peberfrugt, 2 rødløg, 350 g kylling, 150 g blommetomater
Fordel skiftevis de forskellige ingredienser på dine spyd og læg dem derefter på en grill eller i en grillpande.
Grill eller bag dine spyd i 15 minutter eller til kyllingen er gennemstegt. Husk at vende dem undervejs!