soya, gomadressing, sød chilisauce eller andet dip
Tilberedning
Pres hvidløget og riv ingefæren.
Riv gulerod og hak hvidkål, forårsløg og peberfrugt helt fint. Har du en minihakker så smid det deri - så får du det nemt og hurtigt helt finthakket.
Brug hænderne til at presse eventuel væde ud af grøntsagerne.
Kom grøntsager, hvidløg og ingefær i en skål sammen med hakket grisekød. Tilføj chiliflager efter smag. Rør det godt sammen til en ensformet fars.
Fugt kanten på et stykke gyozadej og placer en klump fars i midten. Fold dejen over på midten og fold derefter små folder eller vifter på den ene side. Pres dejen sammen så den lukker tæt. OBS! Se den præcise fremgangsmåden i min videoopskrift i indlægget.
Varm en pande op med olie og steg dine gyoza i 2-3 minutter, til de er brune og stegte under bunden.
Tilføj vand til panden, sæt låg på, og lad dem dampe færdig i 4-6 minutter.
Tag panden af varmen og placer dine gyoza på en tallerken eller på et fad. Drys med finthakket forårsløg og sesamfrø og dyp i soya, gomadressing, chilisauce eller andet.